DIY Scooter snekring 2010/11    Trygve og Arne

har bare slengt ut noen bilder nå mens den er under bygging, fulstendig beskrivelse/forklaring kommer...  .-) August 2010 scooteren fått smake salt vann for første gang. Hadde tenkt å sende den ned på 120-130 mtr, Men pga. mye vinn og at jeg var alene i båten som drev fort av sted men scooter som drivanker, i deco line så tokk jeg ikke sjansen på og miste den. Men den kom da ned på 79.4 mtr og var knusk tørr så vi tar sjansen på og putte inn motorer og batterier.Jeg har også justert den så den er helt nøytral i vannet, samt vannrett, det er viktig om scooteren skal være behagelig/enkel og bruke/styre.

Da er magnet brytere bakt inn i avstands stykkene mellom scooter og håndtakene i pom. avtrekker mekanisme montert med retur fjær,
Jeg har kortet ned alt av kabler, så jeg synes det ble greit ryddig ut til slutt, økt tverrsnittet på kabler,
Skal prøve å få tid til og koble opp releet og plugger til LED lampa i fronten i løpet av turen også
Alt summer og går pent så test tur i bade karet i kveld, så 4 dager i sjøen neste uke.. tuuuur…yess-yess..
Det som står i nå er bare 12v/24amp bly batterier for testing, om alt virker som det skal så blir den straks skiftet ut med 13.2v/36amp NIMH batterier.
Skal få filmet den i sitt rette element med meg på slep i løpet av neste uke, samtidig som jeg skal prøve og få målt trekk kraften på greia.
Så langt har dette prosjektet blitt langt billigere enn først antatt,